Irma M. Rustad
Tjenester

Sikre nettsider

Jeg er daglig leder i NettSkred, hvor vår spesialitet er å holde nettsider trygge.

Selvsagt skal en nettside være lekker, responsiv og søkemotorvennlig. Det bør også være en selvfølge at den er sikker. Vi ser en sterk økning i antall datainnbrudd. I verste fall kan en nettside infisere sine besøkende med skadelig virus. År med plassering på søkemotorer kan gå tapt på en dag.

Les mer om vår sikkerhetsavtale på nettskred.no.

Etablering i Argentina

Jeg deler gjerne mine erfaringer innen visum, etablering av virksomhet, sikkerhet, skole og å leve i Argentina.

Jeg kom til dette vakre landet i 2011, med to sønner og tre kofferter. I dag driver jeg utviklervirksomhet for mine norske klienter med hjelp av dyktige programmerere.

Mulighetene i dette vakre landet er like mange som fallgrubene er dype. Ta gjerne kontakt for bistand, foredrag eller en samtale om å satse og leve i Argentina.

Arbeid mot mobbing

På fritiden er jeg generalsekretær i Foreningen Mobbing i Skolen, som jobber for at alle barn skal gå i en skole hvor de er trygge, uten mobbing. Vi spilte en vesentlig rolle i å få et så godt lovverk som mulig, da lovverket ble revidert i 2016. Det går fremover, men mye gjenstår for å trygge våre barn og unge.

Vi tilbyr hjelp på mobbingiskolen.no. Kontakt meg for samarbeid, kommentarer, foredrag eller bistand i mobbesaker.


Velkommen
På besøk

Norge

Konglungen i Asker

Argentina

Rosario i Santa Fe

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok